Ouderraad

Onze ouderraad (OR) bestaat uit zeven ouders en twee leerkrachten. De OR organiseert en ondersteunt bij activiteiten voor de kinderen van de Gazelle. Dit doen wij samen met diverse leerkrachten en bijvoorbeeld klassenouders. Het doel? Kinderen, naast de lessen, een gezellige en leerzame periode op school bieden. Wij willen de ouderraad graag uitbreiden. Wilt u zich als ouder aanmelden? U vindt ons op het schoolplein of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Medezeggenschapsraad

Onze medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit leerkrachten, de directeur en de ouders, als vertegenwoordigers van de leerlingen. Beide geledingen hebben zelfstandig instemmingbevoegdheid bij onderwerpen die deze groep het meest aangaan. Voor de personeelsleden is dat bijvoorbeeld het formatiebeleid en de personeelsbeoordeling. Voor ouders gaat het om zaken die direct gevolgen hebben voor de leerlingen, zoals veranderingen in het lesaanbod. De MR heeft gemiddeld eens in de zes tot acht weken overleg met de directie. Wilt u contact opnemen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..