"Op de Gazelle is de samenwerking met ouders essentieel,
we willen immers allemaal het beste uit ieder kind halen"

Medezeggenschapsraad

Onze medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit leerkrachten, de directeur en de ouders, als vertegenwoordigers van de leerlingen. Beide geledingen hebben zelfstandig instemmingbevoegdheid bij onderwerpen die deze groep het meest aangaan. Voor de personeelsleden is dat bijvoorbeeld het formatiebeleid en de personeelsbeoordeling. Voor ouders gaat het om zaken die direct gevolgen hebben voor de leerlingen, zoals veranderingen in het lesaanbod. De MR heeft gemiddeld eens in de zes tot acht weken overleg met de directie. Wilt u contact opnemen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ouderraad

Onze ouderraad (OR) bestaat uit zeven ouders en twee leerkrachten. De OR organiseert en ondersteunt bij activiteiten voor de kinderen van de Gazelle. Dit doen wij samen met diverse leerkrachten en bijvoorbeeld klassenouders. Het doel? Kinderen, naast de lessen, een gezellige en leerzame periode op school bieden. Wij willen de ouderraad graag uitbreiden. Wilt u zich als ouder aanmelden? U vindt ons op het schoolplein of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schooloudercontact

Ouderportaal Social Schools
Wij werken met Social Schools. Social Schools is een online communicatieplatform voor het basisonderwijs. Het doel is om ouders meer inzicht te geven in wat er gebeurt in de klas, op een simpele, visueel aantrekkelijke en informerende wijze. We vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van waaraan gewerkt wordt. Niet alle kinderen vertellen immers altijd waar ze mee bezig zijn op school. Zo kunt u uw kind(eren) beter ondersteunen in het leerproces, omdat u beter op de hoogte bent.

Hoe werkt het?
De leraar plaatst een bericht in de klas. Bijvoorbeeld over een sportdag, een excursie of informatie over de lesmethode waarmee gewerkt wordt. Als ouder kunt u deze informatie bekijken door in te loggen via de mobiele app of via de web-omgeving. U kunt agendapunten in uw app rechtstreeks toevoegen aan uw telefoonagenda. Zo ontvangt u op tijd herinneringen en vergeet u nooit evenementen.

Afgesloten omgeving
Social Schools is een veilig, afgesloten platform. Alleen ouders die toestemming hebben gekregen van de school, kunnen in de omgeving. Ouders hebben alleen toegang tot de groepen van hun kinderen.